Katon pinnoitus Turussa ja lähialueilla

Riippumatta siitä, mitä materiaalia kattosi on, se vaatii vuosien mittaan pinnoituksen säilyäkseen kunnossa. Me suoritamme katon pinnoituksia Turun alueella ja Länsi-Suomessa. 

Tiilikatto menettää suojaavan pintansa jopa 10 vuodessa. Silloin tiilen pintaan alkaa kertyä kosteutta, ja huokoinen pinta on hyvä kasvualusta sammaleelle ja jäkälälle. Kosteutta kerännyt tiili halkeaa jäätyessään ja altistaa näin vesivahingoille.


Poistamme katosta kaiken kasvuston ja pesemme sen korkeapainepesurilla puhtaaksi. Huolellisen puhdistuksen jälkeen teemme pinnoituksen, joka suojaa ja antaa tyylikkään ulkonäön katollesi. Hyvin huollettu ja säännöllisesti pinnoitettu katto kestää suojaavana koko elämäsi ajan. Huoltamalla kattosi ajoissa vältyt kalliilta ja työläältä kattoremontilta.


Käytämme katon pinnoituksessa markkinoiden parhaita, ammattikäyttöön tarkoitettuja pinnoitusaineita. Toteutamme katon pinnoituksen niin kuin asiakkaan kanssa on ennalta sovittu ja annamme aina työllemme takuun. Huollon yhteydessä vaihdamme rikkoutuneet tiilet, korjaamme mahdolliset vuotokohdat ja puhdistamme rännit.  Kysy lisää - me teemme katon pinnoitusta Turun alueella ja muualla eteläisen Suomen alueella!

Katon pinnoituksesta saatavat hyödyt:

•    Näyttävä julkisivu edullisesti
•    Suojaa vesivahingoilta
•    Katon elinkaari pitenee
•    Työ oikeuttaa kotitalousvähennykseen

 

© 2019 Turun Kattohuolto. Web design AdReactor

TILAA ILMAINEN KUNTOKARTOITUS!