Rännien puhdistus ja huolto Turku - ennakoivaa kunnossapitoa

Rännien puhdistus ja huolto saattaa usein unohtua, vaikka se onkin iso osa rakennusten yleistä kunnossapitoa. Säännöllisesti tehtynä se mahdollistaa rännien oikeanlaisen toimivuuden ja veden virtaamisen vesikouruissa esteettä. Rännien puhdistus tulisi tehdä vähintään kaksi kertaa vuodessa, mielellään keväällä ja syksyllä, jolloin puiden lehdet ja muut roskat tukkivat yleisimmin rännit.

Säännöllisesti tehty puhdistus on edullinen tapa huolehtia rakennuksen kunnosta. Turun Kattohuolto tekee kaikki rännien puhdistukset ja huollot Turun sekä eteläisen Suomen alueella sovitusti ja ammattitaidolla.

Tilaa rännien puhdistus ja huolto

 

Säännöllinen kourujen puhdistus ja huolto suojaa talon rakenteita

Ränneihin kerääntynyt lika on syytä puhdistaa syksyllä ennen lumen tuloa ja talvipakkasia sekä keväällä lumikuorman jäljiltä. Puista tippuvat lehdet ja neulaset sekä muut roskat kerääntyvät ränneihin ja estävät näin veden pääsyn alastulosputkiin. Tukkeutuneet ja toimimattomat vesikourut valuttavat vettä seiniin ja pitkään jatkuneena se voi aiheuttaa kosteusvaurioita sekä mikrobikasvustoa rakenteisiin. Säännöllisen kourujen puhdistuksen ja huollon avulla pidät rännit toimivina ja estät rakennukselle aiheutuvat vahingot.

Turun Kattohuolto hoitaa rännien puhdistukset ja huollot yksittäisenä palveluna tai osana katon vuosihuoltoa

Rännien puhdistus ja huolto on hyvä jättää aina ammattilaisen hoidettavaksi. Vaikka rännien puhdistus voi kuulostaa helpolta, ei omilla tikkailla katonrajassa touhuaminen ole turvallista puuhaa. Turun Kattohuolto hoitaa puolestasi rännien puhdistukset nopeasti ja vaivattomasti. Puhdistuksen yhteydessä tarkastetaan myös rännien kunto, niiden kiinnitykset sekä huolletaan ne tarvittaessa.

Tekemällä vuosisopimuksen Turun Kattohuollon kanssa, saat rännien puhdistuksen säännöllisesti, aina sovittuina ajankohtina. Samalla tarkistamme myös katon kunnon sekä korjaamme mahdolliset pienet kattovauriot.

Oli kyseessä sitten rivi- tai paritalo, liikehuoneisto, iso taloyhtiö, korkea kerrostalo, mökki tai omakotitalo, hoidamme kaikki rännien puhdistukset ja huollot ammattitaidolla ja edullisesti.

Ota yhteyttä