Referenssit

Meille tyytyväinen asiakas on enemmän kuin tavoite – se on mielentila, jonka pohjalta lähdemme suunnittelemaan ja toteuttamaan jokaista työtämme. Näin ollen olemmekin saaneet paljon kiitosta työn jäljestämme sekä kokonaisvaltaisista, laatutakuulla varustetuista katto- ja vuosihuolloistamme. Tutustu nyt sinäkin referensseihimme ja kuule, mitä mieltä asiakkaamme ovat meistä olleet!

M&M Tili-Kiinteistö Oy

Tapio Kaukovalta
Isännöitsijä
puh. 040 756 8799
e-mail tapio.kaukovalta@tilikiinteisto.com

Olen seurannut tiiviisti julkisuudessa käytyä keskustelua kattojen pesun ja pinnoituksen tärkeydestä kiinteistöjen kunnossapitämiseksi. Huoltotoimenpiteet tulevat lisäämään kattojen käyttöikää, joten oli tärkeää löytää sopiva yhteistyökumppani toteuttamaan työt.

Turun kattohuolto valikoitui yhteistyökumppaniksemme, koska arvostamme paikallista yrittäjyyttä ja nopeaa, suoraviivaista toimintaa. Saimme yrityksen kanssa kaikki käytännön asiat sovittua helposti ja työ toteutui sovitussa aikataulussa.

Arvostin erityisesti sitä, että pääsin asioimaan suoraan asiantuntevan henkilön kanssa ilman raskaan, monikerroksisen yrityksen välikäsiä. Näistä kokemukseni on, että joka kysymykseen saa vastaukseksi: ”Täytyy kysyä asentajalta. Palaan myöhemmin asiaan”, eikä hommat näin etene.

Työsuorituksen aikana Turun Kattohuolto raportoi minulle kiinteistön välttämättömistä korjaustarpeista ja saimme nekin hoidettua kerralla kuntoon saman projektin yhteydessä.
Haluan erityismainintana kiittää Turun Kattohuoltoa asiakaslähtöisestä markkinoinnista. Yritys selvittää asiakkaan todellisen tarpeen ja myy vain sitä, mitä hän oikeasti tarvitsee, eikä sitä mitä asiakas luulee tarvitsevansa. Näin asiakas välttyy tarpeettomilta kunnostustoimenpiteiltä ja lisämaksuilta.

Voin lämpimästi suositella Turun Kattohuoltoa, kun tarvitset kattosi kokonaisvaltaista huoltoa.

Lakiasiaintoimisto Kai Johansson

Kai Johansson
Isännöitsijä
puh. 040 545 6962
e-mail kai.johansson@kaijohansson.fi

Toimin isännöitsijänä useissa Turussa sijaitsevissa asunto-osakeyhtiöissä. Osassa kiinteistöistä ilmeni erilaisia katto-ongelmia, joten tuli ajankohtaiseksi etsiä yritys puhdistamaan ja huoltamaan näiden rakennusten katot kuntoon.

Valitsimme työn toteuttajaksi Turun Kattohuollon yrityksestä saamiemme suositusten perusteella. Eräs taloyhtiö, jonka isännöintiä hoidan, kertoi Turun Kattohuollon hoitaneen heidän kattonsa huoltotyön moitteettomasti sovitulla sisällöllä ja aikataululla.

Arvioni mukaan projekti eteni kokonaisuudessaan erinomaisesti. Arvostan erityisesti yrityksen asiantuntemusta, ripeyttä ja oma-aloitteisuutta vikojen etsimisessä ja raportoinnissa. Sain itsekin runsaasti oppia eri katteiden materiaaleista ja korjaustavoista.

Suosittelen Turun Kattohuoltoa yhteistyökumppaniksesi, kun arvostat nopeutta, tarkkuutta ja laatua.