Vinyyliverhous Turun alueella

Vinyyliverhouksessa käytettävä vinyylipaneeli on puupaneelin muotoon ja kuviointiin valmistettua PVC:tä jossa suurimpana yksittäisenä aineosana on suola. Vinyylipaneeli on niin paljon puupaneelin näköinen että sitä on vaikea erottaa perinteisestä puuverhoilusta.

Kiinnostaako vinyyliverhous? Vinyylipaneeli ei vuosien varrella haalistu merkittävästi eikä kovetu, hilseile tai lohkeile, valmistusprosessissa sulautetaan yhteen pintamateriaali 30% joka on läpivärjätty ja uv-suojattu sekä pohjaaine 70% joka tuo paneelille lisää kestävyyttä ja vahvuutta, näin ollen paneelissa ei ole ns. maalia tai pinnoitetta joka voisi hilseillä tai lohkeilla.

Vinyylipaneeli on ekologinen, se on todella pitkäikäinen (valmistajan takuu 50 vuotta) ja sen valmistuksessa ei kulu paljon energiaa. Vinyylipaneelista ei myöskään vapaudu maaperään haitallisia aineosia. Vinyyli voidaan myös kierrättää ja siitä voidaan valmistaa uusia muovipohjaisia tuotteita.

 

Aito vinyyliverhous, valmistettu yli seitsemänkymmenen vuoden kokemuksella, paras kestävyys, parhaat värit ja luonnollinen pintakuvio, vertaa ja totea itse! 

 

  • Vinyyliverhouksessa käytettävät tuotteemme ominaisuudet on testattu, iskun kesto pakkasilla on erinomainen ja helteillä lämpölaajeneminen ei tuo ongelmia koska materiaalivahvuus on riittävän suuri.

  • Maailman vanhin ja suurin vinyyliverhous valmistaja, perustettu vuonna 1943

  • vinyylipaneeli on läpivärjätty, UV-suojattu, värinsäilyvyys erinomainen.

  • vinyyliverhouksen tuulikuorman kestävyys 225 km/h. Ei pidä ääntä tuulisessakaan paikassa.

  • Laadukkaat vinyyliverhous tuotteemme valmistetaan KANADASSA, SUOMESSA ja U.S.A:ssa ja niissä on markkinoiden paras takuu (50v)

  • VSI:n laatusertifikaatti tarkoittaa jatkuvaa laadun seurantaa. (Katso lisätiedot)

  • vinyylipaneelin pintakuvio markkinoiden luonnollisimpia.


Ota meihin yhteyttä niin suunnitellaan juuri sinun talollesi sopiva ratkaisu! Meiltä saat vinyyliverhoukset Turun talousalueella ja naapurikunnissa!

© 2019 Turun Kattohuolto. Web design AdReactor

TILAA ILMAINEN KUNTOKARTOITUS!