Katon korjaus Turku - valitse katollesi vain parasta

Vuotaako katto? Kattovuoto alkaa usein yllättäen, mutta taustalla saattaa olla hiljalleen kehittynyt vaurio katon rakenteisiin, kuten aluskatteeseen. Kaikissa katon vuodoissa nopeus on valttia – mitä nopeammin vuodon saa korjattua, sitä pienemmiksi jäävät siitä aiheutuvat vahingot.  

Turun Kattohuolto hoitaa kaikenkokoisten kattojen korjaukset aina omakoti- ja rivitaloista liikehuoneistoihin ja teollisuushalleihin. Luota asiantuntevaan apuumme – meiltä saat nopeasti, luotettavasti ja edullisesti katon korjaukset Turussa sekä lähiseuduilla.  

Pyydä tarjous katon korjauksesta

 

Nyt se katto vuotaa – mitä tehdä? 

Erityisesti talvella katto joutuu kovalle koetukselle, kun vaihtelevat sääolosuhteet rasittavat katon rakenteita. Vuoto voi tulla esille keväällä, jos aluskate ei ole kunnossa ja lumien sulamisvedet kerääntyvät katolle. Mikäli huomaat katon tai läpiviennin vuotavan, ota nopeasti yhteyttä meihin! Tulemme paikan päälle kartoittamaan tilanteen, teemme korjaussuunnitelman sekä alustavan kustannusarvion.  

Oli kyseessä sitten vuotava katto tai läpivientien ongelmat, hoidamme katon korjaukset ammattitaidolla ja tehokkaasti. Mitä nopeammin pääsemme puuttumaan ongelmaan, sitä vähäisimmäksi muut vauriot talon rakenteille jäävät.  

Turun Kattohuolto hoitaa katon korjaukset huolellisesti kattomateriaaleista riippumatta

Joskus katon korjaukseksi riittää yksittäinen paikkaus ja katto saa muutaman vuoden lisäaikaa. Joskus taas katto voi vaatia perusteellisempaa korjausta, jolloin kattomateriaaleja vaihdetaan uusiin. Meiltä saat kaikki katon korjaukset huolellisesti toteutettuina. Teemme korjaustyöt aina yläkautta, purkaen ruodelaudoitukset ja vanhan aluskatteen pois sekä asentaen uudet materiaalit tilalle. Näin saadaan katto korjattua kerralla kuntoon ja jopa kymmeniä huolettomia lisävuosia katolle.   

Katon korjaus voi sisältää mm. räystäslautojen korjaukset, vesikaton vuotokorjaukset, aluskatteiden korjaukset, kattotiilien vaihdot, kattopeltien korjaukset sekä kattojen paikkaukset kattomateriaalista riippumatta. Pitkäikäisen katon salaisuus on hyvä ylläpito ja huolto. Siksi saat meiltä myös rännien puhdistukset ja huollot, kattojen puhdistukset sekä kattojen maalaukset.  

Ennakoinnilla voi säästää pitkän pennin! Tilaa ilmainen kartoitus ja katsotaan, onko kattosi korjauksen tarpeessa!

Ota yhteyttä