Katon maalaus Turku - valitse katollesi vain parasta

Alkaako katon maalipinta rapistua? Kaikki kattomateriaalit menettävät maali- ja suojapintansa vuosien saatossa. Kattoa tulisikin huoltaa aina säännöllisesti – esimerkiksi tiilikaton tai peltikaton maalaus ja huolto tulisi hoitaa vähintään 15 vuoden välein. Näin ollen katon ulkonäkö paranee ja elinkaari pitenee, uusitun suojapinnan pitäessä ympäristön haittavaikutukset loitolla.

Tilaa maalaus

 

Huoltomaalaus pitää kattosi kunnossa

Huoltomaalaus pitää taloyhtiöiden, liikekiinteistöjen, omakotitalojen sekä mökkien katot kunnossa, jotta ympäristöstä johtuvat roskat, katupöly tai haitalliset mikrobikasvustot eivät pääse hapettamaan ja tuhoamaan kattomateriaalia. Säännöllinen maalaus ja kasvustonestoaineiden uusiminen pitävätkin katon paitsi tyylikkäänä ja uuden veroisena, myös hidastavat kalliiden kattoremonttien tarvetta.

Ennen katon maalausta se pestään puhtaaksi. Tämän jälkeen katolle ruiskutetaan uusi kasvustonestoaine joka suojaa kattomateriaalia sammalleen ja jäkälän kasvulta.
Tämän jälkeen katto maalataan kahteen kertaan.Lopputuloksena syntyykin erittäin siisti, vettä, likaa, sammalta ja jäkälää hylkivä katto. Työn lopuksi siivoamme vielä omat jälkemme.

Katon maalaukset taloyhtiöille, liikekiinteistöille ja omakotiasujille

Massiivinen kattoremontti on kiinteistön omistajalle yksi kalleimmista huoltotoimenpiteistä. Ennaltaehkäisy ja säännöllinen, ylläpitävä katon maalaus ja huolto voivat kuitenkin siirtää isompia remontteja jopa vuosikymmenillä! Näin ollen niin taloyhtiön, liikekiinteistön, oman kodin kuin myös mökin katolle kannattaa tilata vähintään 15 vuoden välein kokonaisvaltainen huoltomaalaus, jossa poistetaan pintaa haurastuttava kasvusto sekä suojataan kattomateriaalit uudella maalikerroksella sekä suoja-aineella. Muistathan myös, että katon huoltomaalaus on kotitalousvähennyskelpoinen.

Ota yhteyttä ja tilaa ilmainen kartoitus, niin katsotaan yhdessä onko kattosi uuden maalipinnan tarpeessa!

Ota yhteyttä